Werkwijze

Een geboortekaartje kiezen Een geboortekaartje bestellen Geboortekaartje afrekenen
De verzending van de proefdruk van jouw geboortekaartje en de omslagen Geef ons een seintje en we drukken jouw geboortekaartje Drukken van geboortekaartjes
Snelle verzending van geboortekaartjes

Een kaartje kiezen

Een geboortekaartje naar jouw zin gevonden?
Bestel hier vrijblijvend een gratis digitale proefdruk.

 

Winkelwagentje

Om te bestellen vul je de info in zoals het aantal geboortekaartjes, de namen van mama,papa, peter en meter, het thuisadres enz. Je ziet een volledig overzicht van jouw bestelling; de gegevens voor op het geboortekaartje en de prijs. Check de info nog eens om er zeker van te zijn dat alles klopt. Mocht je nog zaken vergeten zijn of iets willen toevoegen kan je dit altijd nog verder in het bestelproces meegeven of ons een mailtje sturen.

 

Betaalwijzes

Na het invullen van van de gegevens kan je eenvoudig en veilig betalen via paypal, direct banking, bancontact of creditcards.
Je kan ook per overschrijving betalen. Dan kan je de bestelling per mail plaatsten, waarna je een beveiligde betaal-link ontvangt.

 

Proefdruk en omslagen 

Na het bestellen ontvang je binnen drie werkdagen een eerste digitale proefdruk. Als het kaartje helemaal naar wens is sturen we een gedrukte proefdruk samen met de omslagen en het doopsuikerdrukwerk op. Zo kan je reeds de omslagen schrijven en voorzien van een postzegel en jouw doopsuiker afwerken met de nodige stickers of labels. De proefdruk en de omslagen zitten in de prijs.

 

Stand by

Het ontwerp staat op punt en we wachten het grote nieuws af.

 

Geboren

Als jullie kindje geboren is kunnen jullie de gegevens zoals
datum, gewicht, kamernummer doorgeven met een telefoontje of per mail. 
Na de laatste gegevens aan te passen drukken we de kaartjes en
maken ze verzendklaar. Als jullie kindje in het weekend geboren wordt, mag je dit alvast per mail laten weten.

 

Volgende dag de geboortekaartjes in de bus

Van maandag tot vrijdag verzenden we alle geboortekaartjes nog dezelfde dag die voor 16.00u doorgegeven worden. Kaartjes die vrijdagnamiddag tussen 16.00u en 18.00u doorgegeven worden gaan zaterdagvoormiddag nog op de post. De verzending zit in de prijs. Ook babykaartjes voor Nederland zitten de volgende werkdag in regel in de bus.