Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN
De algemene voorwaarden zoals hier omschreven gelden tussen de klant en De Kaarterij.
Door het plaatsen van een bestelling, éénder welke aard, gaat de klant automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Herroepingsrecht
De Wet van 6 April inzake marktprijzen en consumentenbescherming voorziet een periode van 14 dagen in welke de consument van zijn of haar aankoop kan afzien. Echter, gezien de digitale aard aangaande de eerste proefversies via mail, zal in geval er reeds een ontwerp naar de klant is doorgestuurd een forfait van 60.00 euro aangerekend worden indien de koper van zijn of haar bestelling wil afzien. Indien er nog geen digitale proefdruk doorgestuurd is door De Kaarterij, kan de klant kosteloos afzien van zijn of haar bestelling.
 
Verantwoordelijkheid van de klant
De klant dient er zich van te vergewissen dat de informatie die hij of zij  via mail doorgeeft bij de geboorte correct is. Foutieve gegevens, opgegeven door de klant kunnen geenszins aan De Kaarterij ten laste gelegd worden. 

Aansprakelijkheid
De aansprakelijkheid Van De Kaarterij kan nooit verder reiken dan het door de klant bestelde bedrag. 

Kleuren
De Kaarterij besteed veel zorg aan de kwaliteit van het drukwerk. Het is echter mogelijk dat er kleine afwijkingen, weliswaar binnen norm, in kleur kunnen zijn. Wij streven er echter steeds naar zo exact mogelijk te werk te gaan en beoordelen elk geboortekaartje met een eerste test druk en sturen bij waar nodig. 

Geboren
Als jullie kindje geboren is kunnen jullie de gegevens zoals 
datum, gewicht, kamernummer doorgeven per mail. 
Na de laatste gegevens aan te passen drukken we de kaartjes en
maken ze verzendklaar. Als jullie kindje in het weekend geboren wordt, mag je dit alvast mailen.

Levering
Van maandag tot vrijdag verzenden we alle geboortekaartjes nog dezelfde dag die voor 16.00u doorgegeven worden. Kaartjes die vrijdagnamiddag tussen 16.00u en 18.00u doorgegeven worden gaan zaterdagvoormiddag nog op de post. De verzending zit in de prijs. We werken uitsluitend samen met BPOST. 98,5 % van onze klanten kreeg de volgende werkdag hun bestelling thuis aangeboden. Het is echter altijd mogelijk dat er vertraging opgelopen wordt bij BPOST waar wij niet aansprakelijk voor gesteld kunnen worden. Desgevallend trachten wij via de track en trace code te achterhalen waar uw zending zich bevindt en wanneer u deze kan verwachten.
 
Overmacht
De Kaarterij kan niet aansprakelijk gesteld worden in geval van overmacht. Hieronder vallen stakingen bij leveranciers en post bedrijven, stockbreuken bij leveranciers, natuurrampen en vergelijkbare situaties.


Privacy
Uw gegevens worden nooit aan derden meegeven of doorverkocht. 

Juridische bevoegdheid
In geval van geschillen en onverenigbaarheid zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Gent bevoegd. Hierop is het Belgisch Recht van toepassing.